Voor wie

De ODC is bedoeld voor bijvoorbeeld coaches, counselors en andere begeleiders die danscoaching als werkwijze in hun werk willen integreren of als zelfstandige discipline willen uitoefenen.

De opleiding kan een nieuwe impuls aan jouw begeleiding van mensen geven. Want je maakt je een creatieve en expressieve coachingsvorm eigen, waarmee je op andere wijze dan tot nu toe met je coachees aan de slag gaat.

Om aan de ODC deel te kunnen nemen is kennis en ervaring op het gebied van coaching of een andere vorm van begeleiding een pre, maar geen must. Het is wel van belang dat je openstaat voor feedback en zelfreflectie. Je hoeft geen ervaring in dans te hebben, maar affiniteit met dansexpressie of elke andere vorm van vrije dans is wel een pre.

Wil je weten of danscoaching het vak is dat je wilt leren? Neem dan contact op voor een gesprek. Wil je danscoaching eerst ervaren? Dan kan je bij Rebecca (in Vught), Eefje (in Amsterdam) of Mariëlle (in Haarlem) een proefsessie doen. Jouw bijdrage is 80 euro.

Danscoaching heeft mij geleerd het lijf met al zijn wijsheid niet te laten zitten.

Mariëlle Peerenboom | Holistisch Verpleegkundige, Haarlem