Voor wie?

DansCoaching 80De ODC is bedoeld voor coaches, counselors en andere begeleiders die danscoaching als werkwijze in hun werk willen integreren of als zelfstandige discipline willen uitoefenen.

Behoor jij hiermee tot onze doelgroep? Zo já, dan kan de opleiding een nieuwe impuls aan jouw begeleiding van mensen geven. Want je maakt je een creatieve en expressieve coachingsvorm eigen, waarmee je op andere wijze dan tot nu toe met je coachees aan de slag gaat.

Om aan de ODC deel te kunnen nemen vragen we kennis en ervaring op het gebied van coaching of een andere vorm van begeleiding en gaan we ervan uit dat je een HBO of vergelijkbaar niveau hebt. Tevens is van belang dat je openstaat voor feedback en zelfreflectie. Je hoeft geen ervaring in dans te hebben, maar affiniteit met dansexpressie is wel vereist.

Wil je weten of danscoaching het vak is dat je wilt leren? Neem dan contact op met één van onze trainers, voor een gesprek. Wil je danscoaching eerst ervaren? Dan kan je bij Caroline een proefsessie doen. Deze vindt plaats in Houten (bij Utrecht) en jouw bijdrage is 55 euro voor anderhalf uur.

Bewaren