Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de opleiding of meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op.

Wil je eerst ervaren wat danscoaching is en of dit vak iets voor jou is? Dan kan je bij Caroline (in Houten) of bij Rebecca (vlakbij Vught) een proefsessie doen. Jouw bijdrage is 75 euro voor anderhalf uur.

Daarnaast organiseren we dit jaar 2x een oriëntatiemiddag in één van onze studio’s. Tijdens deze middagen geven we, net als bij een proefsessie, informatie over de opleiding, maak je kennis met één van de trainers en kan je met al je vragen terecht. Ook geven we een groepssessie waardoor je kunt ervaren hoe danscoaching in groepsverband kan gaan. Jouw bijdrage voor deze middag is 50.00 euro. De eerstvolgende oriëntatiemiddag is op zondag 13 juni. Deze is bestemd voor diegenen die overwegen om in het najaar 2021 te starten. Hou onze website in de gaten voor de volgende of mail ons.

NB: De lesgroep die start in april 2021 is inmiddels volgeboekt. Ook voor de najaarsgroep is inmiddels veel belangstelling. Daarom plannen we voorlopig nog geen nieuwe oriëntatiemiddag in 2021. Heb je desondanks toch belangstelling? Neem dan contact met ons op.

Als je je opgeeft voor de opleiding dan ontvang je je bijdrage voor proefsessie of oriëntatiemiddag van ons terug.  

Inschrijfformulier | Algemene Voorwaarden