Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de opleiding of meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op.

Wil je eerst ervaren wat danscoaching is en of dit vak iets voor jou is? Dan kan je bij Caroline (in Houten) of bij Rebecca (vlakbij Vught) een proefsessie doen. Jouw bijdrage is 75 euro voor anderhalf uur.

Daarnaast organiseren we dit jaar 2x een oriëntatiemiddag in één van onze studio’s. Tijdens deze middagen geven we, net als bij een proefsessie, informatie over de opleiding, maak je kennis met één van de trainers en kan je met al je vragen terecht. Ook geven we een groepssessie waardoor je kunt ervaren hoe danscoaching in groepsverband kan gaan. Jouw bijdrage voor deze middag is 50.00 euro. De eerstvolgende oriëntatiemiddag is op vrijdag 5 november 2021 van 10.00 tot 13.00 uur.

NB: Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor de najaarsgroep 2021. Ook voor de groep die in het voorjaar 2022 start, komen er al aanmeldingen binnen. Daarom is het pas vanaf september weer mogelijk om proefsessies af te spreken. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Als je je opgeeft voor de opleiding dan ontvang je de helft van je bijdrage voor proefsessie of oriëntatiemiddag van ons terug.  

Inschrijfformulier | Algemene Voorwaarden